دوشنبه ۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳
کد مطلب : 5534
جالب است ۰
سخنگوی دولت گفت: نوسازی ناوگان لجستیکی و خدماتی هلال‌احمر و آمادگی ۲۷۰ هزار امدادگر و داوطلب برای ارائه خدمات نوروزی، به مردم امید، آرامش و اطمینان می‌دهد و این اقدام بسیار ارزشمند است.
نوسازی ناوگان خدماتی هلال‌احمر/آمادگی ۲۷۰ هزار امدادگر آرامش‌بخش است
به گزارش کارآفرينان نيوز فاطمه مهاجرانی روز دوشنبه در جلسه ستاد ملی خدمات یکپارچه جمعیت هلال‌احمر، توام شدن بهار طبیعت و بهار قرآن را دریچه‌ای برای رسیدن به دنیای بهتر دانست.
وی در ادامه با اشاره به صفات خداوند در جوشن کبیر افزود: یکی از نام های خداوند در این دعا، کریم الصفح است یعنی بدون انتظار، بخشیدن و کسانی مثل اعضای هلال‌احمر، جزو بندگان خاص خداوند هستند، شما خیلی اوقات به کسانی چیزی می‌بخشید و می‌دهید که شاید اصلا هیچوقت از شما تشکر نکنند اما بدون تعلل به مردم خدمت می کنید و به ارزش کار خود واقف هستید.
سخنگوی دولت بیان داشت: حضور در بین شما که به صفت کریم الصفح خداوندی مزین شده‌اید و در روزهایی که همه در کنار خانواده هایشان هستند شما لذت حضور در جمع خانواده را کنار گذاشته و آن را با لذت خدمت به مردم جایگزین کرده اید، برای من بسیار ارزشمند است.
مهاجرانی با تاکید بر اینکه خدمات هلال‌احمر را با اجر مادی نمی‌توان جبران کرد، افزود: اینکه شما در تعطیلات با این انگیزه و انرژی کار می‌کنید نشان از این دارد که طعم شیرین خدمت به خلق را چشیده‌اید.
وی با اشاره به خدمات نوروزی هلال‌احمر تاکید کرد: این جمعیت موضع خود را از ورود به مشکل و حادثه تغییر داده و به سمت پیشگیری حرکت کرده است.
سخنگوی دولت ادامه داد: آموزش به کودکان در سازمان‌های پیشرو انجام می‌شود که شما آن را سرلوحه کار خود قرار داده‌اید. اینکه شما در ۳۰ کیلومتری شهرها و اماکن ارائه خدمات یکپارچه نوروزی، به کودکان، چگونه کمک کردن و بازی کردن را می‌آموزید و در حال فرهنگ‌سازی هستید باعث می‌شود فرزندانی که از شما خدمت می گیرند در آینده از اعضای داوطلب هلال‌احمر باشند.
مهاجرانی با بیان این نکته که کار داوطلبی در دنیا بسیار تاثیرگذار است و به افزایش سرمایه اجتماعی جامعه کمک می کند، یادآورشد: به عنوان سخنگوی دولت و یک شهروند این جامعه از شما برای کمک به پویش نه به تصادف و زحمات گسترده‌ای که می کشید و همچنین برای اینکه به خانواده مستمندان، سالمندان و شهدا سر می زنید، تشکر می کنم.


انتهای خبر/
http://karafarinannews.ir/vdci.pawct1aw5bc2t.html
نام شما
آدرس ايميل شما