مدیرگروه طراحی کیک و شیرینی ماقوت گفت: برای اولینبار در استان قم دستگاه تولید زولبیا بدون دخالت دست انسان را راهاندازی کردیم.
به گزارش کارآفرينان نيوز مریم سادات سید اکبری با اشاره به آغاز کار حرفهای خود، اظهار داشت: ۱۰ سال سابقه کار و فعالیت در حوزه شیرینی و تولید محصولات غذایی دارم و دورههای مختلفی را در طی این سالها برای پیشرفت و موفقیت در کارم گذراندهام.
وی ادامه داد: بهتازگی هم گروه طراحی کیک و شیرینی ماقوت را راهاندازی کردم که ۱۸ نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم بهکارگیری شدهاند.
سید اکبری با بیان این که همه محصولات این تولیدی زیر نظر خودم تولید میشوند، بیان داشت: فضای کاری این مرکز ۷۰۰ متر کارگاهی و ۳۰۰ متر فروشگاهی است البته سفارشها ما بهصورت آنلاین و مجازی نیز صورت میگیرد.
وی تأکید کرد: این مجموعه تازه راهاندازی شده و اولین بانوی قمی هستم که توانستم با در حوزه تولید شیرینی و کیک کارگاه تولیدی راهاندازی کنم.
مدیرگروه طراحی کیک و شیرینی ماقوت تصریح کرد: ۱۴ میلیارد سرمایهگذاری در این تولیدی صورتگرفته و قصد داریم شعبه دوم را نیز راهاندازی کنیم.
وی در خصوص مواد بهکاررفته نیز، بیان داشت: آرد قنادیها که بهصورت آزاد تهیه میشود و علاوه بر این در محصولات ما کره استفاده شده و از زعفران اعلا مشهد استفاده میکنیم که به تأیید اتحادیه نیز تمامی موارد رسیده است.
سید اکبری تصریح کرد: برای اولینبار در استان قم دستگاه تولید زولبیا بدون دخالت دست انسان را راهاندازی کردیم.
وی به تعامل با سازمانها و نهاد اشاره کرد و گفت: با سازمانهای خصوصی و دولتی مانند صداوسیما، بانک صادرات، بانک ملت و.... قرارداد داریم.