سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
کد مطلب : 4645
جالب است ۰
مدیرعامل شرکت توسعه پتروشیمی نگین مَکُران (چابهار) گفت: حدود ۱۰ میلیارد یورو در هاب سوم پتروشیمی نگین مَکُران با هدف ساخت مجتمع‌های پتروشیمی و تکمیل زنجیره ارزش گاز متان سرمایه‌گذاری شده به طوریکه در پایان تکمیل فازهای شهرک پتروشیمی دیگر شاهد خام‌فروشی محصولات پتروشیمی نخواهیم بود.
پایان خام فروشی محصولات با سرمایه گذاری ۱۰ میلیارد یورویی در پتروشیمی مَکُران
به گزارش کارآفرينان نيوز علیرضا منیری ابیانه روز سه شنبه  اظهار کرد: شهرک پتروشیمی مَکُران مشتمل بر ۶ ابرپروژه و ۲۲ واحد پتروشیمی کاربردی در ادامه زنجیره پیش‌بینی شده که با برنامه‌ریزی صورت گرفته، تا تابستان ۱۴۰۴ یوتیلیتی مورد نیاز واحدها شامل آب، برق، بخار و سایر سرویس‌های جانبی به همراه ۲ واحد پتروشیمی به مدار تولید وارد می‌شوند.
وی افزود: دانش تولید شده در هاب سوم پتروشیمی کشور، سرمایه‌ای ارزشمند است و صنعت پتروشیمی در کشور ۶۳ ساله شده و ۲ هاب پتروشیمی قبلی یعنی ماهشهر و عسلویه توسط دولت راه‌اندازی شده‌اند.
مدیرعامل شرکت توسعه پتروشیمی نگین مَکُران گفت: یکی از اقدامات توسعه‌دهنده اصلی شهرک پتروشیمی مَکُران، به کارگیری نیروهای بومی است؛ به طوریکه سقف نیروی کار شاغل در این شهرک پتروشیمی از پنج هزار نفر عبور کرده که بیش از ۵۰ درصد این افراد از جامعه بومی به کارگیری شده‌اند.
سرمایه گذاری ۱۰ میلیارد یورویی در پتروشیمی مَکُران؛ پایان خام فروشی محصولات تولیدی
وی بیان کرد: علاوه بر اشتغال بیش از نیمی از کارکنان شهرک پتروشیمی مَکُران، نسبت به تاسیس هنرستان و مرکز مهارت‌آموزی برای علاقه‌مندان اشتغال در صنایع منطقه اقدام شده است.
منیری ابیانه گفت: برای نخستین بار در چابهار، مرکز فنی‌ و حرفه‌ای پتروشیمی و هنرستان پتروشیمی در چابهار افتتاح شده تا از این طریق جامعه محلی را توانمند و به کارگیری کنیم.
وی به تاریخچه آغاز ساخت شهرک پتروشیمی مَکُران در چابهار اشاره کرد و افزود: پس از ابلاغ دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر توسعه سواحل مَکُران، هیات دولت در بهار سال ۱۳۹۰ و در سفر استانی کابینه وقت به استان سیستان و بلوچستان مصوب کرد تا سومین قطب پتروشیمی کشور در منطقه آزاد چابهار، در مکانی که سابق بر این توسط وزارت نفت جانمایی شده بود تاسیس شود.
سرمایه گذاری ۱۰ میلیارد یورویی در پتروشیمی مَکُران؛ پایان خام فروشی محصولات تولیدی
مدیرعامل شرکت توسعه پتروشیمی نگین مَکُران گفت: در همان سال و پس از مصوبه دولت، توافقی بین وزرای وقت نفت و دفاع صورت گرفت تا مسوولیت توسعه‌دهندگی اصلی (Master Developer) ساخت سومین قطب پتروشیمی کشور به وزارت دفاع محول شود.
وی ادامه داد: وزارت دفاع نیز از ظرفیت‌ شرکت شستان که متعلق به صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح است، استفاده کرد و با تاسیس شرکت توسعه پتروشیمی نگین مَکُران نسبت به ساخت شهرک پتروشیمی مکران با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی اقدام کردند.
منیری افزود: تجربه‌ ساخت شهرک پتروشیمی مَکُران در چابهار که به هاب سوم پتروشیمی کشور موسوم شده اولین تجربه توسعه‌دهندگی مجموعه پتروشیمی توسط بخش خصوصی در یک منطقه آزاد است و در تمام سال‌هایی که این طرح را پیش می‌بردیم، حتی قواعد مترتب بر توسعه‌دهندگی را نیز تولید و تدوین کرده‌ایم.
وی ادامه داد: شمار طرح‌های سرمایه گذاری و زیرساختی شهرک پتروشیمی ۱۸ طرح است و از این تعداد هفت طرح در حوزه پتروشیمی با مشارکت شرکت‌ها و هلدینگ‌های سرمایه گذاری در این شهرک به مساحت یک‌هزار و ۲۶۰ هکتار در دست اجرا است.
مدیرعامل شرکت توسعه پتروشیمی نگین مَکُران گفت: عمده محصولات مجتمع پتروشیمی نگین مَکُران صادراتی و بقیه محصولاتی است که به عنوان خوراک برای مجتمع های پتروشیمی و صنایع پایین دستی وارد بازارهای کشور خواهد شد.
سرمایه گذاری ۱۰ میلیارد یورویی در پتروشیمی مَکُران؛ پایان خام فروشی محصولات تولیدی


انتهای خبر/
http://karafarinannews.ir/vdca.ynyk49nim5k14.html
نام شما
آدرس ايميل شما