شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
کد مطلب : 5454
جالب است ۰
سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأیید تصویب لوایح پالرمو و CFT در کمیسیون مشترک، اعلام کرد: جلسات بررسی ۲ لایحه مذکور در مجمع تشخیص، در ابتدای سال ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.
پالرمو و CFT ابتدای سال ۱۴۰۴ در صحن مجمع تشخیص بررسی می‌شود
به گزارش کارآفرينان نيوز از مجمع تشخیص مصلحت نظام، محسن دهنوی با اشاره به بررسی پالرمو و CFT در کمیسیون مشترک، گفت: پس از بررسی ابعاد مختلف و جلسات متعدد کارشناسی و همچنین استماع نظرات گوناگون، کمیسیون مشترک به ۲ لایحه مذکور رای مثبت داد.
وی تاکید کرد: بحث FATF در مجمع تشخیص در دستورکار نبوده و فقط پالرمو و CFT آن‌هم در کمیسیون مشترک مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه طبق قانون باید لوایح پالرمو و CFT در صحن مجمع مورد بررسی قرار گیرد، خاطرنشان کرد: تصویب این ۲ لایحه به دو سوم رأی اعضا نیاز دارد.
دهنوی با ابراز اطمینان نسبت به لحاظ شدن تمامی جوانب منافع ملی در بررسی این ۲ لایحه در صحن مجمع تشخیص، تصریح کرد: اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام تمامی جوانب مربوط به حساسیت‌های کشور را برای رسیدن به بهترین تصمیم در راستای تحقق منافع ملت را مدنظر قرار خواهند داد.
وی گفت: جلسات مربوط به بررسی پالرمو و CFT در مجمع تشخیص در جلسات ابتدایی سال ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.


انتهای خبر/
http://karafarinannews.ir/vdcj.ieifuqexxsfzu.html
نام شما
آدرس ايميل شما