پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
کد مطلب : 8922
جالب است ۰
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه با بیان این که معاونت پژوهش به دنبال تصدی‌گری نیست، گفت: معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه به دنبال راهبری پژوهش‌ها است.
معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه به دنبال راهبری پژوهش‌ها است
به گزارش کارآفرينان نيوز حجت‌الاسلام‌والمسلمین فرهاد عباسی در مراسم رونمایی از دو اثر فلسفی «سیر مطالعاتی دانش فلسفه اسلامی» و «اولویت‌های پژوهشی دانش فلسفه» که روز پنج‌شنبه در سالن جلسات مجمع عالی حکمت اسلامی برگزار شد، اظهار داشت:
 معاونت پژوهش به‌عنوان یک مجموعه به دنبال تصدی‌گری نیست بلکه می‌خواهد راهبری پژوهش‌ها را به عهده بگیرد.
 وی ادامه داد: طرح‌های مختلفی در دوره‌های قبلی پیگیری شده است و در دوره جدید تلاش داریم که به نیازسنجی دانش‌های حوزوی بپردازیم و در این میان اولویت پژوهشی هر دانش را پیگیری کنیم.
 معاون پژوهش حوزه‌های علمیه تأکید کرد: یکی از نواقصی که وجود دارد این است که مسئله‌پژوهی به‌درستی استخراج نمی‌شود که باید برطرف شود.
 وی طراحی اولویت‌های پژوهشی را موردتوجه قرار داد و افزود: به همت جمعی از اساتید و نخبگان در ۱۶ موضوع اولویت‌ها یک به یک شناسایی شده و اولویت‌های به‌عنوان موضوع رساله‌های علمی قرار می‌گیرد.
 حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسی با بیان این که اهمیت دانش فلسفه فراتر از آن است که در کنار علوم دیگر ببینیم، تصریح کرد: جایگاه منابع دینی محفوظ است؛ اما فلسفه می‌تواند زیربنای علوم دیگر قرار بگیرد.
 وی ادامه داد: اعتبار و ارزش تفکر حوزوی به بنیان‌های فکری و فلسفی برمی‌گردد و در دو کتابی که امروز رونمایی خواهد شد ۷۱۲ عنوان پژوهشی موردبحث قرار گرفته است.
 حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسی تأکید کرد: در ۶ سطح سیر مطالعاتی فلسفه در کتاب «سیر مطالعاتی دانش فلسفه اسلامی» دیده شده است.
 وی افزود: این دو کتاب جزو اولویت‌هایی است که در معاونت پژوهش موردتأکید قرار دارد.

انتهای خبر/
http://karafarinannews.ir/vdcc.iq4a2bqoila82.html
نام شما
آدرس ايميل شما