سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶
کد مطلب : 6641
جالب است ۰
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: دشمن بداند موج جدیدی از حملات سهمگین نیروهای مسلح به ویژه نیروی زمینی ارتش با تسلیحات جدید و پیشرفته آغاز شده و ساعات آینده شدت بیشتری خواهد یافت.
امیر حیدری: موج جدید حملات سهمگین نیروهای مسلح شدت می‌یابد
به گزارش کارآفرينان نيوز امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، با اشاره به تداوم پرتاب و شلیک پهپادهای انهدامی آرش در شبانه روز گذشته به سوی سرزمین‌های اشغالی و شهرهای تل‌آویو و حیفا گفت: صدها فروند انواع پهپادهای برد بلند با قابلیت ویژگی‌های نقطه‌زنی و قدرت تخریب سنگین موفق شدند تسلیحات و مواضع راهبردی رژیم صهیونی را در سرزمین اشغالی از جمله تل‌آویو و حیفا مورد هدف خود قرار داده و منهدم کنند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش تأكید کرد: دشمن بداند موج جدیدی از حملات سهمگین نیروهای مسلح به ویژه نیروی زمینی ارتش با تسلیحات جدید و پیشرفته آغاز شده و ساعات آینده شدت بیشتری خواهد یافت.


انتهای خبر/
http://karafarinannews.ir/vdci.5aqct1aqzbc2t.html
نام شما
آدرس ايميل شما