کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

دادستان تهران:

۵۱۰ سایت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما مسدود شد

27 اسفند 1403 ساعت 15:27

دادستان عمومی و انقلاب تهران با بیان اینکه یکی از دلایل افزایش قیمت بلیت هواپیما طی مدت اخیر، سایت‌های غیرمجاز فروش بلیت بودند، گفت: ۵۱۰ سایت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما مسدود شد.


به گزارش کارآفرينان نيوز از مرکز رسانه قوه قضاییه، علی صالحی روز دوشنبه افزود: دستورات لازم برای مسدود شدن ۵۱۰ سایت غیرمجاز بلیت هواپیما به پلیس فتا و سازمان هواپیمایی کشوری صادر شد.
وصول بخشی از مطالبات در پرونده موسوم به گروه عظام
دادستان تهران از وصول بخشی از مطالبات در پرونده موسوم به گروه عظام خبر داد و گفت: در نتیجه اقدامات گسترده‌ اجرای احکام دادسرای تهران در پرونده موسوم به گروه عظام، اخیراً ۱۳۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات محکومان این پرونده شامل وجه نقد و تعدادی املاک، وصول شدند.
وی از اتخاذ تدابیر لازم از سوی دادستانی تهران برای چهارشنبه آخر سال و ایام نوروز خبر داد و گفت: چنانچه کسانی بخواهند در این ایام، امنیت مردم را به مخاطره بیندازند، برخورد ما در قوه قضاییه با آنها، قاطع، قانونی، سریع و بازدارنده خواهد بود.


انتهای خبر/


کد مطلب: 5487

آدرس مطلب :
http://karafarinannews.ir//news/5487/۵۱۰-غیرمجاز-فروش-بلیت-هواپیما-مسدود

کارآفرینان نیوز
  http://karafarinannews.ir/