کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

نیاز عراق به برق ایران به اسم فشار حداکثری فاکتور شد

21 اسفند 1403 ساعت 23:28

درحالی‌که درآمد ایران از صادرات برق به عراق ناچیز است مقامات آمریکایی تمدید نشدن معافیت فروش برق ایران به عراق را به پای فشار حداکثری گذاشتند.


به گزارش کارآفرينان نيوز «پایان دادن به معافیت خرید برق از ایران در راستای سیاست فشار حداکثری است» مشاور امنیت ملی آمریکا مایکل والتز این را در یک تماس تلفنی به نخست‌وزیر عراق محمد شیاع السودانی گفته است.درحالی واشنگتن این معافیت را تمدید نکرده که بغداد به‌شدت به واردات برق و گاز از ایران وابسته است.

وزارت خارجه آمریکا پنچ‌شنبه گذشته از دولت عراق خواسته بود تا هرچه زودتر به وابستگی خود به منابع انرژی ایران را کاهش دهد اما رئیس کمیسیون دارایی پارلمان عراق عطوان العطوانی سه روز پیش در پیامی از سوی دولت این کشور به کاردار آمریکا در بغداد هشدار داد که تمدید نشدن این معافیت تبعات «فاجعه‌باری» به ویژه در تابستان برای کشورش به دنبال خواهد داشت.
بر اساس صورت مالی شرکت توانیر، کل برق صادر شده از ایران به عراق در سال ۱۴۰۲ تحت این معافیت، ۳۲۳ میلیون دلار بوده که این عدد تنها ۰.۳ درصد تجارت خارجی ایران را تشکیل می‌دهد.
انتهای خبر/


کد مطلب: 5416

آدرس مطلب :
http://karafarinannews.ir//news/5416/نیاز-عراق-برق-ایران-اسم-فشار-حداکثری-فاکتور

کارآفرینان نیوز
  http://karafarinannews.ir/