کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

آغاز استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا در سفر اسلامی به یزد

21 بهمن 1403 ساعت 13:38

عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی ساغند با حضور محمد اسلامی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در یزد، آغاز شد.


به گزارش کارآفرينان نيوز محمد اسلامی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران امروز یکشنبه ۲۱ بهمن در جریان سفر به استان یزد از بخش‌های مختلف مجتمع معدنی و صنعتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بازدید کرد.
همچنین در این سفر با حضور محمد اسلامی و جمعی از مدیران ارشد صنعت هسته‌ای و استاندار یزد عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی آغاز شد.
عملیات اکتشافی و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی از شهریور ماه سال ۱۴۰۲ با توجه به وجود پتانسیل مواد پرتوزا و عناصر همراه اقتصادی در محدوده ساغند شروع به کار کرد.
در ۱۷ ماه گذشته فعالیت‌های مطالعاتی از قبیل برداشت پهپادی توپوگرافی محدوده و تهیه نقشه زمین شناسی انجام و بیش از ۲۱ هزار متر گمانه اکتشافی حفاری شد. به گفته مدیرعامل شرکت تولید مواد اولیه و سوخت هسته‌ای بر اساس برنامه‌ریزی‌های دقیق و مدیریت صحیح زمان‌بندی از پیشرفت بسیار قابل قبولی برخوردار بوده است.
محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان روز شنبه ۲۰ بهمن‌ماه به منظور افتتاح چند طرح و پروژه از جمله خط تولید هگزافلوراید ایریدیوم (IR۴۶)، تاسیسات جامع تست ایمنی فنی، کوره سینترینگ قرص سوخت (نیمه پیوسته/ در مقیاس نیمه صنعتی) و دستگاه جوش مقاومتی ( RW) در منطقه هسته‌ای شهید رئیسی اصفهان(سایت UCF) به اصفهان سفر کرده است.


انتهای خبر/


کد مطلب: 4984

آدرس مطلب :
http://karafarinannews.ir//news/4984/آغاز-استخراج-بهره-برداری-مواد-پرتوزا-سفر-اسلامی-یزد

کارآفرینان نیوز
  http://karafarinannews.ir/