وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه آزادی و صراحت بیان از ویژگی بارز نسل جدید است، گفت: آزادی قبل از بیان، حین بیان و پس از بیان باید در جامعه وجود داشته باشد و این آزادی بیان نباید مختص یک گروه، یک جناح و یک گرایش باشد.
وزیر فرهنگ: آزادی بیان نباید مختص یک گروه باشد
17 آذر 1403 ساعت 22:20
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه آزادی و صراحت بیان از ویژگی بارز نسل جدید است، گفت: آزادی قبل از بیان، حین بیان و پس از بیان باید در جامعه وجود داشته باشد و این آزادی بیان نباید مختص یک گروه، یک جناح و یک گرایش باشد.
به گزارش کارآفرينان نيوز سید عباس صالحی عصر شنبه در جمع دانشجویان هرمزگانی ضمن تبریک روز دانشجو، گفت: خیلی اتفاقها در نسل جوان افتاده است و خودم بهعنوان فردی که قبل از انقلاب و بعد از انقلاب را دیدهام باید بگویم که انصافا نسل جدید ویژگیهایی دارد که نداشتن لکنت زبان در بیان مطالبات یکی از مهمترین آنها است.
وی صراحت نسل جدید در گفت و گو را ویژگی مثبت آنان دانست و افزود: گفت و گو با یکدیگر باعث میشود که به فهم مشترکی از دغدغهها و راهکارها برسیم.
وی با اشاره به نکات مطرح شده توسط دانشجویان در این دیدار عنوان کرد: ما از آزادی بیان ضرری نمیبینیم و رهبر معظم انقلاب پرچمدار آزادی بیان در دانشگاهها بوده و همواره هستند؛ شخص رهبری قبل از انقلاب تعاملات زیادی با دانشجویان داشتند و پس از انقلاب نیز با تمام دغدغههایی که دارندجلساتشان با دانشگاهیان تعطیل نشد؛ چنانچه حتی ترور رهبر معظم انقلاب در فضای گفت و گوی عمومی انجام شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: ما باید از رهبر معظم انقلاب یاد بگیریم و راحتتر با دانشگاهها ارتباط برقرار کنیم و از سخنان دانشجویان نترسیم.
وی افزود: آزادی بیان نباید مختص یک گروه و یک جناح خاص باشد؛ ما معتقد به آزادی قبل از بیان، حین بیان و پس از بیان باید در جامعه هستیم.
صالحی با اشاره به دغدغه دانشجویان در رابطه با وضعیت شبکههای نمایش خانگی، بیان کرد: این دغدغه را درک میکنم و ساماندهی این حوزه را ضروری میبینم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: براساس مجوز شورای عالی انقلاب فرهنگی سه سال است که مجوز پخش در شبکه نمایش خانگی به «ساترا» سپرده شده و فرهنگ و ارشاد اسلامی نقشی در آن ندارد؛ اگر از وضعیت نارضایتی وجود دارد نشان میدهد جابهجایی ساختار از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به صدا وسیما نقشی در وضعیت شبکه نمایش خانگی ندارد و باید این مشکل در جای دیگری حل شود.
استاندار هرمزگان: دانشجویان بهعنوان یک گروه مرجع اجتماعی تحول آفرین هستند
استاندار هرمزگان نیز در این آیین با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، آرمان خواهی و عدالت جویی دانشجویان را بدین معنا دانست که دانشجویان به عنوان یک گروه مرجع اجتماعی میتوانند تحول آفرین باشند و از این ظرفیت میتوان برای رشد و پیشرفت استان بهره گرفت.
محمد آشوری تازیانی ضمن تبریک روز دانشجو و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، گفت: خوشحال هستم از اینکه امروز شاهد گفت وگویی بودم که محتوای آن تلاش برای رشد و تعالی ایران اسلامی است و نمایندگان تشکلهای دانشجویی هرکدام از منظری به این دغدغهها پرداختند.
وی افزود: اینکه رهبر معظم انقلاب آرمان خواهی و عدالت جویی دانشجویان را مورد تاکید قرار داد؛ به این معنا که دانشجویان بهعنوان یک گروه مرجع اجتماعی میتوانند تحول آفرین باشند و از این ظرفیت میتوان برای رشد، تعالی و پیشرفت استان بهره گرفت.
نماینده عالی دولت در هرمزگان بیان کرد: ما در معرض جهانی شدن هستیم و تعبیرات شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی و تهاجم فرهنگی مطرح شده توسط رهبر فرزانه انقلاب بسیار هوشمندانه و در مسیر آگاهی بخشی برای انسجام داخلی است.
وی با بیان اینکه جهانی سازی، هدفمند پیش میرود، افزود: رئیس جمهور تاکید دارند که ما اگر میخواهیم جامعه خود را تغییر دهیم باید در یک حرکت جمعی به فهم مشترک برسیم و در حوزههای مختلف بدانیم در کجای تاریخ قرار داریم؛ ما برای عبور از گردنههای حساس در حوزه فرهنگ باید طوری عمل کنیم که دچار غافلگیری فرهنگی نشویم.
در این نشست که با عنوان «دانشگاه مقاومت» با حضور دانشجویان و تشکلهای دانشجویی دانشگاههای مختلف استان به میزبانی دانشگاه فرهنگیان برگزار شد، نمایندگان هیاتهای تشکل دانشجویی نظرات و مطالبات خود در حوزههای مختلف بویژه فرهنگی را ارائه کردند.
ایجاد صندوق حمایت از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، رسیدگی به وضعیت شبکه نمایش خانگی، رسیدگی به وضعیت دانشجو معلمان و دانشگاه فرهنگیان، توجه به گفتمان وفاق ملی، رسیدگی به وضعیت هیاتهای دانشجویی، توجه به وضعیت پوشاک در جامعه و ورود به الزامات پوششی در دانشگاهها از جمله موارد مطروح شده توسط نمایندگان تشکلهای دانشجویی در این نشست بود.
به گزارش ایرنا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه جمعه ۱۶ آذرماه همزمان با روز دانشجو از طریق فرودگاه بینالمللی بندرعباس وارد هرمزگان شد و بلافاصله در مراسم اختتامیه مناظرات دانشجویی شرکت و از آثار دانشجویان هرمزگانی در خانه فرهنگ دانشگاه بازدید کرد.
صالحی در این سفر ۲ روزه، عازم جزیره راهبردی بوموسی شد و دبیرخانه جشنواره بینالمللی شرکتهای دانشبنیان با رویکرد صادرات را افتتاح و از زیرساختهای فرهنگی جزیره ایرانی بوموسی بازدید کرذ.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از بازگشت از بوموسی مجددا در دانشگاه فرهنگیان بندرعباس با دانشجویان هرمزگانی گفت و گو کرد.
شهرستان بوموسی که پیشتر به نام ابوموسی شناخته میشد، متشکل از ۶ جزیره بوموسی، سیری، تنب بزرگ، تنب کوچک، فارور بزرگ و فارور کوچک بوده و مرکز آن هم جزیره ۱۲ کیلومتر مربعی بوموسی است که در فاصله ۷۵ کیلومتری جنوب بندرلنگه و ۲۲۲ کیلومتری بندرعباس واقع شده است.
انتهای خبر/
کد مطلب: 4088