وزیر جهاد کشاورزی از امکان خودکفایی در تولید گوشت قرمز با توانمندسازی روستاییان و عشایر با حمایت های فنی و سرمایه ای طی مدت پنج سال خبرداد.
وزیر جهادکشاورزی خبرداد:
خودکفایی در تولید گوشت قرمز با توانمندی روستاییان در برنامه ۵ ساله
29 آبان 1403 ساعت 11:11
وزیر جهاد کشاورزی از امکان خودکفایی در تولید گوشت قرمز با توانمندسازی روستاییان و عشایر با حمایت های فنی و سرمایه ای طی مدت پنج سال خبرداد.
به گزارش کارآفرينان نيوز از وزارت جهاد کشاورزی، «غلامرضا نوری قزلجه» در دیدار «پرویز فتاح» رئیس ستاد اجرایی فرمان امام توسعه همکاری و حمایت از تولید در راستای افزایش خوداتکایی در تولید گوشت قرمز را برنامه در دست اقدام دانست و افزود: سیاست روستامحوری و ایجاد مشاغل خرد تنها راه برون رفت از مشکلات موجود است.
وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: الگوی موفق طرح جهش تولید در دیمزارها، مبنای توسعه همکاری وزارت جهاد کشاورزی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برای اجرای طرحهای خوداتکایی در دیگر محصولات اساسی از جمله تولید گوشت قرمز است.
وی با یادآوری پیام مقام معظم رهبری در توفیق طرح جهش تولید در دیمزارها گفت: پیام دلگرم کننده معظم له عزم ما را برای اجرای طرح تولید گوشت قرمز، افزایش تولید برنج و دیگر محصولات اساسی جزم کرده است.
نوری قزلجه به جوانب طرح جهش تولید در دیمزارها اشاره کرد و افزود: این طرح موفق همزمان تولید، افزایش خوداتکایی و تامین معیشت کشاورزان به ویژه قشر فرودست را به دنبال داشت.
وی امنیت غذایی را مؤلفه تاثیرگذار حاکمیتی خواند و تصریح کرد: برای افزایش ضریب خوداتکایی، دولت و نهادهای حاکمیتی تامین امنیت غذایی مردم را در صدر برنامههای راهبردی قرار دادهاند.
وزیر جهاد کشاورزی مبنای طرح تولید گوشت قرمز را راهاندازی دامداری خرد سنتی و احیای تولید کشاورزی در روستاها اعلام کرد و اظهارداشت: رویه غلط گذشته روستاها را از کارکرد تولیدی دور کرده است که با ایجاد دامداریهای کوچکمقیاس به ویژه در دام سبک، کسری نیاز گوشت قرمز کشور را در یک مدت کوتاه پنجساله به خودکفایی خواهد رساند.
وی حمایت از این طرح را در بخش عشایری، پربازده دانست و گفت: وزارت جهادکشاورزی در اجرای طرح گوشت قراردادی با عشایر و تامین نهاده مدتدار موفق بود و نمونه تکامل یافته آن در همکاری ستاد و وزارت برای افزایش تولید گوشت قرمز و ایجاد اشتغال روستایی و عشایری نتایج مثبتی خواهد داشت.
نوری قزلجه انجام طرح تولید گوشت قرمز با توانمندسازی روستاییان و عشایر و با حمایتهای فنی و سرمایهای در مدت پنج سال را امکانپذیر دانست و افزود: ارایه خدمات واکسیناسیون، نهادههای دامی، کمکهای مراقبتی، تلقیح مصنوعی، چندقلوزایی و جیره غذایی در پیشبرد طرح موثر خواهد بود.
انتهای خبر/
کد مطلب: 3834