کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

وزش باد شدید و رگبار در کوهستان‌های کشور

2 مهر 1405 ساعت 11:40

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به وزش باد شدید همچنین وقوع رگبار و رعد و برق در کوهستان‌های کشور طی دو روز پایانی هفته اعلام کرد: طی جمعه (۳ مهرماه) در مناطق شامل بارش، باتوجه به احتمال اصابت صاعقه و تگرگ، اجتناب از فعالیت‌های مرتبط با کوهستان اعم از کوهنوردی و طبیعت گردی توصیه می‌شود.


به گزارش کارآفرينان نيوز صادق ضیاییان درباره شرایط جوی مناطق کوهستانی کشور اظهارکرد: امروز (۲ مهرماه) استقرار هوای پایدار در بیشتر مناطق کوهستانی کشور، وزش باد شدید در اغلب نواحی کوهستانی به‌ویژه ارتفاعات شمال غرب و البرز و گاهی وزش باد خیلی شدید، خیزش گردوخاک در مناطق مستعد و احتمال پرتاب شدن در خط الرأس‌ها وجود دارد.
وی در ادامه گفت: جمعه (۳ مهرماه) نفوذ تدریجی جریانات ناپایدار و خنک به ارتفاعات البرز به‌ویژه دامنه‌های شمالی همراه با افزایش ابر، مه آلودگی و رگبار و رعدوبرق و تندباد موقتی، تقویت جریانات شمالی و افت دمای شبانه برای ارتفاعات نیمه شمالی کشور دور از انتظار نیست بنابراین استفاده از تجهیزات و پوشاک مناسب برای شب‌مانی توصیه می‌شود.
ضیاییان وزش باد گاهی وزش باد شدید را مهمترین پدیده جوی در سایر مناطق کوهستانی کشور ذکر کرد.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی ارتفاعات شمال تهران طی دو روز پایانی هفته گفت: پنجشنبه آسمان این مناطق آفتابی، گاهی افزایش ابر همراه با وزش باد و گاهی وزش باد شدید و جمعه آفتابی تا نیمه ابری همراه با افزایش سرعت باد و در قله‌های مرتفع گاهی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی جمعه در مناطق شامل بارش، باتوجه به احتمال اصابت صاعقه و تگرگ، اجتناب از فعالیت‌های مرتبط با کوهستان اعم از کوهنوردی، گلگشت، طبیعت گردی، دره نوردی و … توصیه می‌شود، به‌ویژه در ارتفاعات البرز با توجه به مساعدبودن شرایط ریزشی، برای شیب‌های مستعد و دیواره‌های ریزشی، احتمال ریزش سنگ وجود دارد بنابراین از استقرار و کمپینگ در شیب‌های با پتانسیل بالای ریزش سنگ همچنین پیمایش در مسیرهای ریزشی پرهیز شود.

انتهای خبر/


کد مطلب: 11903

آدرس مطلب :
http://karafarinannews.ir//news/11903/وزش-باد-شدید-رگبار-کوهستان-های-کشور

کارآفرینان نیوز
  http://karafarinannews.ir/