کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مدیرکل ورزش و جوانان استان قم:

شخصاً مخالفتی با تمدید زمان ثبت‌نام هیئت بدنسازی ندارم

27 تير 1405 ساعت 7:57

مدیرکل ورزش و جوانان استان قم با بیان اینکه مخالفتی با تمدید زمان ثبت‌نام هیئت پرورش‌اندام و بدنسازی استان قم ندارد، گفت: هدف من حضور همه افراد در این انتخابات است.


به گزارش کارآفرينان نيوز حسن سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس ورزشی پايگاه خبری تحليلی قم فردا اظهار داشت: بر اساس پیگیری‌های صورت‌گرفته، ثبت‌نام از کاندیداهای این هیئت در دهه اول تیرماه آغاز شد و به مدت هفت روز کاری ادامه داشت.

وی در پاسخ به این سؤال که بسیاری از علاقه‌مندان این رشته خواستار تمدید مهلت ثبت‌نام هستند، تأکید کرد: بنده هیچ مخالفتی با تمدید زمان ثبت‌نام ندارم و چنانچه درخواستی از سوی علاقه‌مندان این رشته ارائه شود، مکاتبه لازم با تهران و وزارت ورزش و جوانان انجام خواهد شد تا در صورت امکان، مهلت ثبت‌نام تمدید شود.

وی تصریح کرد: هدف من شرکت همه افراد و علاقه‌مندان در این انتخابات است و انتخاب فردی شایسته و دارای کارنامه موفق می‌تواند ورزش استان را بیش از پیش شکوفا کند.

سلطانی ابراز داشت: بنده هیچ مخالفتی با تمدید مهلت ثبت‌نام ندارم و در صورت موافقت نهادهای بالادستی، این اقدام انجام خواهد شد.

انتهای خبر/


کد مطلب: 11435

آدرس مطلب :
http://karafarinannews.ir//news/11435/شخصا-مخالفتی-تمدید-زمان-ثبت-نام-هیئت-بدنسازی-ندارم

کارآفرینان نیوز
  http://karafarinannews.ir/