کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

سامانه وام ازدواج فعلا از دسترس خارج است

6 ارديبهشت 1405 ساعت 13:05

با تصمیم بانک مرکزی، سامانه وام ازدواج به طور موقت از دسترس خارج شده است.


به گزارش کارآفرينان نيوز طی هفته‌های اخیر و بعد از تنش‌های به وجود آمده در فضای امنیتی کشور درپی جنگ رمضان (تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران)، متقاضیان وام ازدواج از خارج شدن سامانه وام ازدواج از دسترس خبر داده‌اند و همچنان این شرایط پا برجاست.
طبق پیگیری‌های ایسنا از بانک مرکزی، اعلام شد که سامانه وام ازدواج توسط این بانک فعلا از ارائه خدمات منع شده و به زودی با فراهم شدن شرایط لازم از نظر امنیتی، این سامانه در دسترس متقاضیان قرار می‌گیرد.
طبق اطلاعات ارائه شده به ایسنا، مسئولان مربوطه در بانک مرکزی هم اکنون در تلاش هستند شرایط لازم را برای رسیدگی به درخواست‌های وام ازدواج فراهم کنند.
همچنین خبرهایی وجود دارد که در صورت امکان و تایید نهایی توسط مراجع مربوطه، سامانه‌ای جدید برای تسهیلات ازدواج توسط بانک مرکزی راه‌اندازی شود. فعلا این سامانه در حال طراحی و نیازمند تایید نهایی است.

انتهای خبر/


کد مطلب: 10739

آدرس مطلب :
http://karafarinannews.ir//news/10739/سامانه-وام-ازدواج-فعلا-دسترس-خارج

کارآفرینان نیوز
  http://karafarinannews.ir/