کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

بیانیه وزیر فرهنگ در پی انتخاب رهبر جدید ایران اسلامی؛

صالحی: انتخاب آیت الله خامنه‌ای به عنوان رهبر سوم استمرار راه انقلاب اسلامی است

18 اسفند 1404 ساعت 12:01

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی، بیانیه‌ای صادر کرد.


به گزارش کارآفرينان نيوز
متن بیانیه سیدعباس صالحی به شرح زیر است:
"بسم‌الله الرحمن الرحیم
در روزهایی که ملت ایران داغدار شهادت رهبر مجاهد خود و دردانه‌های کودک و زن و مرد این سرزمین است و در عین حال با صلابت در مسیر عزت و استقلال ایستاده است، اعلام رهبری حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای توسط مجلس خبرگان رهبری با اکثریت قاطع آرا، استمرار راه انقلاب اسلامی و پاسداری از آرمان‌های آن به شمار می‌آید.
اینجانب این انتخاب را ادامه و تجدید همان عهدی می‌دانم که ملت ایران با راه شهیدان، به‌ویژه رهبر شهید این سرزمین، حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای بسته‌اند.
بی‌تردید ملت ایران با هدایت رهبری جدید و با اتکای به میراث گران‌سنگ امام راحل و رهبر شهید انقلاب، مسیر عزت و سرافرازی خود را ادامه خواهد داد و دشمنان این سرزمین، به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی، در برابر اراده این ملت بار دیگر ناکام خواهند ماند.


انتهای خبر/


کد مطلب: 10226

آدرس مطلب :
http://karafarinannews.ir//news/10226/صالحی-انتخاب-آیت-الله-خامنه-ای-عنوان-رهبر-سوم-استمرار-راه-انقلاب-اسلامی

کارآفرینان نیوز
  http://karafarinannews.ir/